Manufacturers


Wampum Parfymfri Conditioning shampoo concentrate

Wampum Parfymfri Conditioning shampoo concentrate
Tillverkare: Wampum
Modellnummer: WamCondConc
Tillgänglighet: 19
Pris: 230.00kr
Exkl. moms: 184.00kr

Tillgängliga val


* Storlek:

Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

Wampum grooming products är utvecklade av veterinär Dr Heidi Rolfes i Sydafrika. Dr Heidi Rolfes är även Malteseruppfödare och domare. Hon och hennes hundar kan ses i ringarna över hela världen. Hon har under 15år stegvis utvecklat produkterna och provat varje ingrediens för att se vad den gjorde och hur det påverkade hud och päls. Eftersom Dr Heidi är veterinär använder hon inga skadliga ämnen och alla produkter är parfymfria! Wampum grooming products använder endast de finaste ingredienser som finns på marknaden idag. Märket passar bra för känsliga hundar och dess ägare.

Wampum Conditioning shampoo concentrate är ett extremt milt, skonsamt, högskummande och närande schampo som innehåller hud-återfettade ingredienser. Schampot är 100% kokosnötolja baserad. Allergivänlig, parfymfri, antistatisk och biologiskt nedbrytbart. Idealisk för långhåriga raser och hundar och katter med känslig hud.

Instruktioner: Skölj pälsen ordentligt med ljummet vatten. Späd schampo genom att blanda en del schampo med fyra delar varmt vatten. Applicera på våt päls och löddra väl. Skölj noggrant.

Vi upplever detta som ett oerhört drygt schampo. Du kan gärna experimentera med en mindre mängd i blandningen eftersom lite räcker väldigt långt!

Wampum Conditioning shampoo concentrate 500ml  - 230kr

Wampum Conditioning shampoo concentrate 5 Liter - 950kr 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:Butiken använder OpenCart
Djuraffären.se © 2018