Manufacturers


Wampum Parfymfri Conditioning rinse concentrate

Wampum Parfymfri Conditioning rinse concentrate
Tillverkare: Wampum
Modellnummer: antistat
Tillgänglighet: 10
Pris: 220.00kr
Exkl. moms: 176.00kr

Tillgängliga val


* Storlek:

Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

Wampum grooming products är utvecklade av veterinär Dr Heidi Rolfes i Sydafrika. Dr Heidi Rolfes är även Malteseruppfödare och domare. Hon och hennes hundar kan ses i ringarna över hela världen. Hon har under 15år stegvis utvecklat produkterna och provat varje ingrediens för att se vad den gjorde och hur det påverkade hud och päls. Eftersom Dr Heidi är veterinär använder hon inga skadliga ämnen och alla produkter är doftfria! Wampum grooming products använder endast de finaste ingredienser som finns på marknaden idag. Märket passar bra för känsliga hundar och dess ägare.

Wampum Conditioning rinse concentrate är ett parfymfritt super antistatiskt balsam. Gör pälsen lättborstad, mjuk och glansig. Innehåller protein, fuktighetsbevarande ämnen och pro-vitamin B5. Ett idealiskt leave-in balsam inför och mellan utställningar.

Instruktioner: Lös upp 25ml balsam i lite varmt vatten, fyll till 500 ml ljummet vatten. Använd som en rinse som du arbetar in i huden och pälsen. Skölj inte ur. Handdukstorka torrt, föna och styla som vanligt.

Vi upplever denna rinse som ett lättare balsam som passar mycket bra till Shih Tzu-pälsar, både till vardags och utställning.

Wampum Conditioning rinse concentrate 500ml  - 220kr

Wampum Conditioning rinse concentrate 5 Liter  - 930kr

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:Butiken använder OpenCart
Djuraffären.se © 2018