Manufacturers


Wampum Parfymfri Limited edition conditioner

Wampum Parfymfri Limited edition conditioner
Tillverkare: Wampum
Modellnummer: närande
Tillgänglighet: 14
Pris: 310.00kr
Exkl. moms: 248.00kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

Wampum grooming products är utvecklade av veterinär Dr Heidi Rolfes i Sydafrika. Dr Heidi Rolfes är även Maltese uppfödare och domare. Hon och hennes hundar kan ses i ringarna över hela världen. Hon har under 15år stegvis utvecklat produkterna och provat varje ingrediens för att se vad den gjorde och hur det påverkade hud och päls. Eftersom Dr Heidi är veterinär använder hon inga skadliga ämnen och alla produkter är parfymfria! Wampum grooming products använder endast de finaste ingredienser som finns på marknaden idag. Märket passar bra för känsliga hundar och dess ägare.

Wampum Limited edition conditioner är ett extremt närande balsam som innehåller protein med "tunga molekyler" för att omstrukturera den yttre ytan av hårstrået.

Instruktioner: Förberedning av en utställnings päls,
applicera balsam som en utspädd sköljning enligt följande: Lös upp 2-5ml balsam i lite varmt vatten, skaka väl. Fyll upp till 500 ml med ljummet vatten. Använd som en rinse och arbeta in i huden och pälsen. Skölj mycket väl. Styla som vanligt. För underhåll av en lång päls mellan utställningarna kan balsamet lämnas kvar i pälsen.

Vi upplever detta som ett fuktgivande, tyngre, balsam. Man kan få experimentera lite med doseringen för att den ska passa för den individuella pälsen.
*Rekommenderas*

Wampum Limited edition conditioner 500ml  - 310kr

 

 

 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:Butiken använder OpenCart
Djuraffären.se © 2018