Manufacturers


Wampum Parfymfri Show rinse

Wampum Parfymfri Show rinse
Tillverkare: Wampum
Modellnummer: antistat finish
Tillgänglighet: 4
Pris: 240.00kr
Exkl. moms: 192.00kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

Wampum grooming products är utvecklade av veterinär Dr Heidi Rolfes i Sydafrika. Dr Heidi Rolfes är även Malteseruppfödare och domare. Hon och hennes hundar kan ses i ringarna över hela världen. Hon har under 15år stegvis utvecklat produkterna och provat varje ingrediens för att se vad den gjorde och hur det påverkade hud och päls. Eftersom Dr Heidi är veterinär använder hon inga skadliga ämnen och alla produkter är parfymfria! Wampum grooming products använder endast de finaste ingredienser som finns på marknaden idag. Märket passar bra för känsliga hundar och dess ägare.

Den bästa show rinsen någonsin för långa pälsar! Minskar statisk elektricitet och flygighet i pälsen utan att den känns oljig. Värmeaktiveras och skyddar pälsen vid föning och så vidare. Show rinsen kan användas på som den är eller blandas med den balsamblandning du brukar använda..

Instruktioner: Blanda 50 ml av Show rinsen med 500ml vatten. En av ingredienserna i sköljningen är värmeaktiverad,förbereda rinsen så här: Blanda först med  250ml kallt vatten och tillsätt sedan 250 ml varmt/hett vatten för att göra en ljummen rinseblandning.. Skölj igenom pälsen, handdukstorka och föna som vanligt.

Show rinsen kan sprayas på, koncentrerad, vid föning eller på utställningar för att ta ner flygig päls strax före man ska in i ringen.

Wampum Show rinse 500 ml - 240kr

 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:Butiken använder OpenCart
Djuraffären.se © 2018