Manufacturers


Wampum Parfymfri Antistatic spray

Wampum Parfymfri Antistatic spray
Tillverkare: Wampum
Modellnummer: Antistatisk spray
Tillgänglighet: 4
Pris: 200.00kr
Exkl. moms: 160.00kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

Wampum grooming products är utvecklade av veterinär Dr Heidi Rolfes i Sydafrika. Dr Heidi Rolfes är även Malteseruppfödare och domare. Hon och hennes hundar kan ses i ringarna över hela världen. Hon har under 15år stegvis utvecklat produkterna och provat varje ingrediens för att se vad den gjorde och hur det påverkade hud och päls. Eftersom Dr Heidi är veterinär använder hon inga skadliga ämnen och alla produkter är doftfria! Wampum grooming products använder endast de finaste ingredienser som finns på marknaden idag. Märket passar bra för känsliga hundar och dess ägare.


Wampum Antistatic spray kommer inte bara att kontrollera statisk elektricitet, den gör pälsen tjockare och gör att den hänger bättre. Sprayen är 100% vattenlöslig (innehåller ingen olja), orsakar ingen produktuppbyggnad och innehåller ett överlägset ämne som konditionerar pälsen. Du kommer att älska den!

På malteserpäls rekommenderar tillverkaren att sprayen appliceras i pälsen genom att den först sprayas lätt på en borste och sedan borstar in det i pälsen i lager.

Den kan även användas på hunden eller kattens säng eller inomhus på statiska mattor.

Instruktioner: Spraya lätt på pälsen och borsta den torr. Kan också sprayas direkt på borsten.

 


Wampum Antistatic Spray  200 ml   - 200kr

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:Butiken använder OpenCart
Djuraffären.se © 2018