Manufacturers


Wampum Parfymfri Coat oil # II

Wampum Parfymfri Coat oil # II
Tillverkare: Wampum
Modellnummer: för wraps
Tillgänglighet: Ej i lager
Pris: 260.00kr
Exkl. moms: 208.00kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

Wampum grooming products är utvecklade av veterinär Dr Heidi Rolfes i Sydafrika. Dr Heidi Rolfes är även Malteseruppfödare och domare. Hon och hennes hundar kan ses i ringarna över hela världen. Hon har under 15år stegvis utvecklat produkterna och provat varje ingrediens för att se vad den gjorde och hur det påverkade hud och päls. Eftersom Dr Heidi är veterinär använder hon inga skadliga ämnen och alla produkter är doftfria! Wampum grooming products använder endast de finaste ingredienser som finns på marknaden idag. Märket passar bra för känsliga hundar och dess ägare.

Wampum Coat oil # II förebygger tovor och är idealisk för dig som sätter upp pälsen med papper. Spraya lätt i ren torr päls och borsta igenom

Coat oil # II har en något högre viskositet än Wampums Ultra ligth oil. Den är helt enkelt tjockare och sprids inte så lätt men den är särskilt skonsam mot huden och är avsett för hundar med mycket känslig hud.
Wampum coat oljor innehåller inte mineralolja.

Vi upplever att denna olja är tjockare, men att den ändå sprider sig lätt. Coat oil # II  har visat sig bra vid utredning av envisa tovor då sprayen är väldigt praktisk.

Wampum Coat oil # II 250 ml   - 260kr


 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:



Butiken använder OpenCart
Djuraffären.se © 2018