Manufacturers


Wampum Parfymfri Water-soluble coat oil

Wampum Parfymfri Water-soluble coat oil
Tillverkare: Wampum
Modellnummer: motverkar tovor
Tillgänglighet: 1
Pris: 280.00kr
Exkl. moms: 224.00kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

Wampum grooming products är utvecklade av veterinär Dr Heidi Rolfes i Sydafrika. Dr Heidi Rolfes är även Malteseruppfödare och domare. Hon och hennes hundar kan ses i ringarna över hela världen. Hon har under 15år stegvis utvecklat produkterna och provat varje ingrediens för att se vad den gjorde och hur det påverkade hud och päls. Eftersom Dr Heidi är veterinär använder hon inga skadliga ämnen och alla produkter är doftfria! Wampum grooming products använder endast de finaste ingredienser som finns på marknaden idag. Märket passar bra för känsliga hundar och dess ägare.

Wampum Water-soluble coat oil motverkar tovor mellan baden. Tillsätt 5-25ml av denna vattenlöslig olja till 500 ml varmt vatten. Blanda försiktigt. Använd detta som en sista olje rinse för lång päls. Du kan även kombinera oljan och ditt vanliga balsam. Arbeta in blandningen ordentligt, ända ner till huden. Tillverkaren rekommenderar inte att blandningen hälls över huden då den fungerar bäst om du arbetar in den ordentligt i huden och utåt.

Wampum coat oljor innehåller inte mineralolja.

Vi upplever detta som en lätt olja som sitter kvar i pälsen utan att "släppa" på möbler, golv osv. Mycket bra för att motverka tovor mellan bad och är enkel att tvätta ur.

Wampum Water-soluble coat oil  250 ml   - 280kr

 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:Butiken använder OpenCart
Djuraffären.se © 2018